Pozdrowienia zza wielkiego morza
-
Pozdrowienia zza wielkiego morza
Witam, przybywam w odwiedziny z drugiego końca Vaarlandu z zamiarem wypromowania aktualnej oferty Królewskiego Domu Aukcyjnego
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Re: Pozdrowienia zza wielkiego morza
Witamy serdecznie, panie de Catalan!
Niestety, nie wiem zbyt dużo o Vaarlandzie.
Niestety, nie wiem zbyt dużo o Vaarlandzie.
- Maurycy Oranje
- Sebastos
Nie widać tego w podpisie ale mówicie do króla, Czcigodny Strategu...
z łaski Boga król Jerozolimy,
książę Antiochii i Zajordania,
hrabia Edessy i Trypolisu
-
Niejednokrotnie zaznaczałem, żeby nie zwracać się do mnie per Wasza Królewska Mość w wiadomościach nieoficjalnychMaurycy Oranje pisze: ↑01 mar 2024, 17:55 Nie widać tego w podpisie ale mówicie do króla, Czcigodny Strategu...
Dawniej gdy byłem młodym, niedoświadczonym i mocno konfliktowym Mikronautą to była by to śmiertelna obraza majestatu
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
No i mamy obrazę majestatu króla obcego państwa, na terytorium cesarstwa...Maurycy Oranje pisze: ↑01 mar 2024, 17:55Nie widać tego w podpisie ale mówicie do króla, Czcigodny Strategu...
Dobrze zatem, iż jest Wasza Królewska Mość, już dojrzałym Mikronautą.Norbert de Catalan pisze: ↑01 mar 2024, 23:59Niejednokrotnie zaznaczałem, żeby nie zwracać się do mnie per Wasza Królewska Mość w wiadomościach nieoficjalnychMaurycy Oranje pisze: ↑01 mar 2024, 17:55 Nie widać tego w podpisie ale mówicie do króla, Czcigodny Strategu...
Dawniej gdy byłem młodym, niedoświadczonym i mocno konfliktowym Mikronautą to była by to śmiertelna obraza majestatu
Serdecznie witamy jeszcze raz w Bizancjum.
Postaram się w wolnym czasie odwiedzić Skarland i może tym razem zakupić coś z tych aukcji.
-
Tak zwana starośćAleksy I Komnen pisze: ↑02 mar 2024, 23:25 Dobrze zatem, iż jest Wasza Królewska Mość, już dojrzałym Mikronautą.
Przekroczona trzydziestka trójka to prawie emeryt
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Wiek chrystusowy...Norbert de Catalan pisze: ↑03 mar 2024, 11:25Tak zwana starośćAleksy I Komnen pisze: ↑02 mar 2024, 23:25 Dobrze zatem, iż jest Wasza Królewska Mość, już dojrzałym Mikronautą.
- Geórgios Palaiológos
- Sebastos
No to nic jak tylko umierać...Aleksy I Komnen pisze: ↑03 mar 2024, 11:58Wiek chrystusowy...Norbert de Catalan pisze: ↑03 mar 2024, 11:25Tak zwana starośćAleksy I Komnen pisze: ↑02 mar 2024, 23:25 Dobrze zatem, iż jest Wasza Królewska Mość, już dojrzałym Mikronautą.
@Norbert de Catalan WKM, witamy w Bizancjum. Zachęcam do obejrzenia działów Temów, a szczególnie Temu Hellady, którym mam przyjemność zarządzać, oraz w którym dzieje się moja narracja z podróżą przez Helladę.
/-/ Geórgios Palaiológos
Strategos Temu Hellady
Strategos Temu Hellady
-
To w końcu mam umierać czy zwiedzać?Geórgios Palaiológos pisze: ↑03 mar 2024, 21:04 No to nic jak tylko umierać...
@Norbert de Catalan WKM, witamy w Bizancjum. Zachęcam do obejrzenia działów Temów, a szczególnie Temu Hellady, którym mam przyjemność zarządzać, oraz w którym dzieje się moja narracja z podróżą przez Helladę.