Witam Serdecznie
Re: Witam Serdecznie
@Aleksy I Komnen O_O Szlachetny Basileosie Rzymian, oczywiście, że nie powstaną, choć latających perskich dywanów całkowicie wykluczyć nie mogę
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
PS. @Stojgniew aby móc kogoś oznaczyć aby było to widoczne i aby otrzymał on powiadomienie o oznaczeniu w poście trzeba to zrobić, odpowiadając na post w pełnym edytorze. Przy odpisywaniu w polu szybkiej odpowiedzi napisanie znaku @ oraz danie nazwy użytkownika nic nie da. Jedynie kiedy robicie to w edytorze i potem nick się wyświetla na czerwono to można być pewnym, że oznaczenie działa.
A jeśli się chce innym sposobem oznaczyć to trzeba wpisać BBCode:
Kod: Zaznacz cały
[smention u=*id użytkownika*]*nazwa użytkownika*[/smention]
- Geórgios Palaiológos
- Sebastos
Życzę Waszej Wysokości powodzenia w rozwoju Temu Anatolikon, oraz w walce z uzurpatorem i innymi wrogami cesarstwa.Jan I Bizantyjski pisze: ↑15 lut 2024, 7:55Oczywiście że Szanownego pamięcią darzę i rad jest widzieć Waści w dobrym zdrowiuGeórgios Palaiológos pisze: ↑14 lut 2024, 21:25 Witam serdecznie Jego Cesarską Wysokość.
Nie wiem czy mnie Cesarz pamięta. Przybyłem do Bizancjum jeszcze w 2021 roku. Początkowo chciałem zostać rycerzem i służyć w Jerozolimie, ale po czasie zmieniłem zdanie i stałem się grekiem.
/-/ Geórgios Palaiológos
Strategos Temu Hellady
Strategos Temu Hellady