Stara sprawa ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Wzgórze świątynne było pod władaniem Zakonu i tak pozostaje. Na moje polecenie jednak muzułmanie i Żydzi mają tam swoje miejsca modlitwy.
Z innej beczki: jak się panowie zapatrują na moje mianowanie przez Jego Świątobliwość Alberta na Dożę Wenecji? Dementuję. Nie zamierzam zrobić Krucjaty nr.IV.I
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau
z łaski Boga król i arcybiskup Jerozolimy,
Protosebastos
Maurycy Orański pisze: ↑17 lip 2025, 9:42
Stara sprawa ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Wzgórze świątynne było pod władaniem Zakonu i tak pozostaje. Na moje polecenie jednak muzułmanie i Żydzi mają tam swoje miejsca modlitwy.
Z innej beczki: jak się panowie zapatrują na moje mianowanie przez Jego Świątobliwość Alberta na Dożę Wenecji? Dementuję. Nie zamierzam zrobić Krucjaty nr.IV.I
No pięknie... Doża Wenecki.. Musimy mieć się na baczności
Maurycy Orański pisze: ↑17 lip 2025, 9:42
Dziękujemy za informacje, będziemy bacznie obserwować.
Aleksy I Komnen
Władca Cesarstwa Bizantyjskiego
Basileus kai Autokratōr Rhōmaíōn
Maurycy Orański pisze: ↑22 lip 2025, 9:46
Czy tylko ja miałem przerwę w dostępie?
Już się bałem że mi konwój przepadnie
Ja wczoraj też nie miałem dostępu do forum. Ale ważne że dziś działa!
Leszek Ebe-Grüner, Syn Oberhaupta Edelweiss Heinza-Wernera Grünera Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
Dołożę swoje 3 grosze jako, że i ja miałem wczoraj problem, kiedy chciałem popołudniem wejść na forum. Widać jakiś błąd hostingu czy coś w tym stylu, skoro kilka różnych osób miało ten sam problem.
Wczoraj był jakiś błąd z forum, ale był tymczasowy, forum wróciło także nie ma powodów do obaw. Oby to się nie powtórzyło, choć zobaczymy co przyszłość przyniesie.
Aleksy I Komnen
Władca Cesarstwa Bizantyjskiego
Basileus kai Autokratōr Rhōmaíōn