Wasza Królewska Mość
Ty Wasza Miłość wzywasz ja się stawiam.
Ale mnie interesuje Ziemia Święta
Uszanowanie
- Hugo de Payns
- Sebastos
- Jan I Senior
Re: Uszanowanie

Być może i dały część zasług waćpanowi, ale i vice versa zapewne zadziałały owe rozmowyMaurycy Oranje pisze: ↑15 mar 2025, 20:42 Umarli z grobów powstają.Cieszę się że mogę znów Waszą Wysokość widzieć. Przyda się nam doświadczony wojownik w obecnym czasie.
Tak na marginesie: czyżby nasza mała umowa i rozmowy w zeszły weekend nic nie dały do powrotu?![]()

- Maurycy Orański
- Sebastos
Nie będę zaprzeczał, Wasza wysokość 

z łaski Boga król Jerozolimy,
książę Antiochii i Zajordania,
hrabia Edessy i Trypolisu
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Jakąż to umowę WKM zawarł z Basileopatorem?Maurycy Oranje pisze: ↑15 mar 2025, 20:42 Umarli z grobów powstają.Cieszę się że mogę znów Waszą Wysokość widzieć. Przyda się nam doświadczony wojownik w obecnym czasie.
Tak na marginesie: czyżby nasza mała umowa i rozmowy w zeszły weekend nic nie dały do powrotu?![]()

- Maurycy Orański
- Sebastos
Na słowo honoru obiecaliśmy sobie że jeden od drugiego nie będzie od drugiego odstawał w pracy na rzecz Imperium. 

z łaski Boga król Jerozolimy,
książę Antiochii i Zajordania,
hrabia Edessy i Trypolisu
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
W końcu to Panów dzieło. Ja tylko z Piotrem i Geórgiosem, nie daliśmy mu umrzeć.Maurycy Oranje pisze: ↑15 mar 2025, 23:02 Na słowo honoru obiecaliśmy sobie że jeden od drugiego nie będzie od drugiego odstawał w pracy na rzecz Imperium.![]()
Nowe forum, nowe możliwości, wiele nowych funkcjonalności, poza tym na pewno mniej awaryjne. Nic tylko działać sobie, każdy we własnym zakresie na ile może, na ile chce.

- Rainald de Flandria
- Sebastos
Witam Wielkiego Mistrza

Witam jego Cesarską WysokośćJan I Senior pisze: ↑15 mar 2025, 20:23 Ach te powrotyno to i ja dopełnię szlachetną kompanije bo chyba jeszcze straszliwszej realiozie. Dostęp do konta poprzedniego niestety utraciłem lecz i to mnie nie zatrzymało. Niezwyklem szczęśliwy że mogę znów przyjaciół widzieć. Po stokroć dziękuję Wasza Cesarska Mość za wiadomość mailową
![]()

Rainald de Flandria