Dołącz do tych śmiałków, którzy już podjęli trudną drogę wzdłuż i wszerz Rzeczypospolitej. Dołączyć można jeszcze do piątku włącznie. Każdy ma równe szanse na wygraną, niezależnie od dnia startu!
Wieści z zagranicy
- Kajetan Sikorski
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Re: Wieści z zagranicy
Dziękujemy za zaproszenie, chętnie wezmę udział. Co prawda jest to już któraś z kolei moja wyprawa do RON i zaraz może obywatele mnie oskarżą o zdradę, że więcej przebywam za granicą niż we własnym mikro państwie...Kajetan Sikorski pisze: ↑09 cze 2024, 20:43 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w grze Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz. Do gry można dołączyć od jutra tj. 10 czerwca, do piątku 14 czerwca.
- Kajetan Sikorski
Wasza Cesarska Mość, zawsze można to wytłumaczyć budowaniem dobrego wizerunku Bizancjum na arenie międzynarodowej.Aleksy I Komnen pisze: ↑14 cze 2024, 23:40Dziękujemy za zaproszenie, chętnie wezmę udział. Co prawda jest to już któraś z kolei moja wyprawa do RON i zaraz może obywatele mnie oskarżą o zdradę, że więcej przebywam za granicą niż we własnym mikro państwie...Kajetan Sikorski pisze: ↑09 cze 2024, 20:43 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w grze Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz. Do gry można dołączyć od jutra tj. 10 czerwca, do piątku 14 czerwca.
- Kajetan Sikorski
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Serdecznie dziękuję
Szkoda jednak trochę tego, że nie dotarłem do mety... Co to za godne reprezentowanie Bizancjum i budowanie jego wizerunku... Powiedzieliby obywatele gdyby tutaj byli, oraz byli aktywni...
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
Ja może tutaj to zostawię...
W Skarlandzie król Skarlandu oraz król Polski podpisali nową umowę międzynarodową; Traktat Vaarlandzki.
Ratyfikacja tego dokumentu przez te dwa państwa de facto anuluje dla nich konwencję o ziemiach Vaarlandu, co oznacza, że mielibyśmy dwa systemy prawne...
https://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/ ... 110#p73564
W Skarlandzie król Skarlandu oraz król Polski podpisali nową umowę międzynarodową; Traktat Vaarlandzki.
Ratyfikacja tego dokumentu przez te dwa państwa de facto anuluje dla nich konwencję o ziemiach Vaarlandu, co oznacza, że mielibyśmy dwa systemy prawne...
/-/ Friedrich von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Dziękujemy za publiczną informację, choć ta na PW też wystarczyła.Friedrich von Baden pisze: ↑21 lip 2024, 21:03 Ja może tutaj to zostawię...
Postaram się niedługo wypowiedzieć moje zdanie na ten temat.