Mundial trwa...
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
Re: Mundial trwa...
XXV Mikrowelt-Meisterschaft Deutsches Kaiserreich 1924
15.05.1924r.
Mecze Półfinałowe
Wyniki dzisiejszych meczy półfinałowych były następujące:
W finale spotkają się ekipy Starosarmacji i Wandystanu. W meczu o trzecie miejsce, często nazywanym 'małym finałem', zmierzą się drużyny z Dreamlandu i Hasselandu. Kto wygra i podniesie słynny Puchar Helwetyka? Kto zajmie trzecie miejsce? Tego dowiemy się już niedługo.
15.05.1924r.
Mecze Półfinałowe
Wyniki dzisiejszych meczy półfinałowych były następujące:
W finale spotkają się ekipy Starosarmacji i Wandystanu. W meczu o trzecie miejsce, często nazywanym 'małym finałem', zmierzą się drużyny z Dreamlandu i Hasselandu. Kto wygra i podniesie słynny Puchar Helwetyka? Kto zajmie trzecie miejsce? Tego dowiemy się już niedługo.
/-/ Friedrich von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
XXV Mikrowelt-Meisterschaft Deutsches Kaiserreich 1924
18.05.1924r.
Finał i mecz o 3 miejsce
Wyniki dzisiejszych odbył się wielki finał XXV v-mundialu, oraz mecz o 3 miejsce. Wyniki są następujące:
W finale spotkały się ekipy Starosarmacji i Wandystanu. Drużyna reprezentująca Księstwo Sarmacji odniosła skromne zwycięstwo 1:0 nad synami Wandy. W meczu o trzecie miejsce, nazwanym już 'małym finałem', zmierzyły się drużyny z Dreamlandu i Hasselandu. Górą okazała się drużyna z Sarmacji. Można zatem powiedzieć, że największym zwycięzca turnieju jest Zdecydowanie Księstwo Sarmacji, którego reprezentacje odniosły zwycięstwa i zajęły miejsca na podium. A skoro o tym mowa...
W najbliższym czasie powinno ukazać się także jakieś podsumowanie turnieju, wyczynów reprezentacji, a także może jakieś ogłoszenia od władz MUP.
18.05.1924r.
Finał i mecz o 3 miejsce
Wyniki dzisiejszych odbył się wielki finał XXV v-mundialu, oraz mecz o 3 miejsce. Wyniki są następujące:
W finale spotkały się ekipy Starosarmacji i Wandystanu. Drużyna reprezentująca Księstwo Sarmacji odniosła skromne zwycięstwo 1:0 nad synami Wandy. W meczu o trzecie miejsce, nazwanym już 'małym finałem', zmierzyły się drużyny z Dreamlandu i Hasselandu. Górą okazała się drużyna z Sarmacji. Można zatem powiedzieć, że największym zwycięzca turnieju jest Zdecydowanie Księstwo Sarmacji, którego reprezentacje odniosły zwycięstwa i zajęły miejsca na podium. A skoro o tym mowa...
W najbliższym czasie powinno ukazać się także jakieś podsumowanie turnieju, wyczynów reprezentacji, a także może jakieś ogłoszenia od władz MUP.
/-/ Friedrich von Baden
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
Moi drodzy!
Minął już jakiś czas od zakończenia mundialu. Drużyny z podium zostały udekorowane. Nadszedł czas na podsumowania i podziękowania.
Po pierwsze dziekuję całemu sztabowi organizacyjnemu za zaangażowanie pomoc oraz wsparcie. Dziękuję trenerom za walkę. Dziękuję osobom, które wzięły udział w różnych konkursach. Dziękuję osobom, które kibicowały i aktywne udzielały się czy to w x11, na naszym forum lub forach swoich państw. Dziękuję wszystkim za obecność, dziękuję MUP, dziękuję za możliwość zorganizowania tego całego turnieju.
To była fantastyczna przygoda pełna emocji i niespodzianek. Mam nadzieję, że wszyscy bawili się równie dobrze jak ja i że niedługo spotkamy się ponownie na kolejnym v-mundialu. Pewnie nie spotkamy się w Cesarstwie Niemieckim, choć kto wie, może za jakiś czas... Daliśmy z siebie wszystko i myślę, że osiągnęliśmy sukces.
Gratulacje dla całego podium, a szczególnie dla mistrza – Starosarmacji. Dziękuję pozostałym za rywalizację i udział. Życzę wszystkim trenerom dalszych sukcesów!
Nagrody za v-mundial zostały dziś wypłacone selekcjonerom zwycięskich drużyn.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję!
Minął już jakiś czas od zakończenia mundialu. Drużyny z podium zostały udekorowane. Nadszedł czas na podsumowania i podziękowania.
Po pierwsze dziekuję całemu sztabowi organizacyjnemu za zaangażowanie pomoc oraz wsparcie. Dziękuję trenerom za walkę. Dziękuję osobom, które wzięły udział w różnych konkursach. Dziękuję osobom, które kibicowały i aktywne udzielały się czy to w x11, na naszym forum lub forach swoich państw. Dziękuję wszystkim za obecność, dziękuję MUP, dziękuję za możliwość zorganizowania tego całego turnieju.
To była fantastyczna przygoda pełna emocji i niespodzianek. Mam nadzieję, że wszyscy bawili się równie dobrze jak ja i że niedługo spotkamy się ponownie na kolejnym v-mundialu. Pewnie nie spotkamy się w Cesarstwie Niemieckim, choć kto wie, może za jakiś czas... Daliśmy z siebie wszystko i myślę, że osiągnęliśmy sukces.
Gratulacje dla całego podium, a szczególnie dla mistrza – Starosarmacji. Dziękuję pozostałym za rywalizację i udział. Życzę wszystkim trenerom dalszych sukcesów!
Nagrody za v-mundial zostały dziś wypłacone selekcjonerom zwycięskich drużyn.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję!
/-/ Friedrich von Baden
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
Dziękuję.Aleksy I Komnen pisze: ↑24 maja 2024, 21:15 Gratulacje dla zwycięzców, oraz gratulacje dla organizatora tego wydarzenia.
Przy okazji, Prezes MUP potrzebuje potwierdzenia, iż prośba o dołączenie do MUP wyszła od obywateli Bizancjum.
@Aleksy I Komnen
/-/ Friedrich von Baden
- Heinz-Werner Grüner
Witam serdecznie, korzystając z tejże właśnie sytuacji, jak wyżej proszę o kontakt, w sprawie potwierdzenia, że konto aplikujące to osoba z mikronacji. Z tego co zasłyszałem to JCM, ale zależy mi na potwierdzeniu.
Byłbym także niezwykle rad, gdyby udało się także dołączyć do naszego discordowego grona MUP... W razie czego służę pomocą, jeśli tylko Szanowny Trener ma konto na tej platformie.
Tymczasem oczekuje pilnego potwierdzenia, gdyż zamierzam na dniach zacząć nowy sezon...
Byłbym także niezwykle rad, gdyby udało się także dołączyć do naszego discordowego grona MUP... W razie czego służę pomocą, jeśli tylko Szanowny Trener ma konto na tej platformie.
Tymczasem oczekuje pilnego potwierdzenia, gdyż zamierzam na dniach zacząć nowy sezon...
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Potwierdzam, że jestem osobą z mikronacji i prośba o dołączenie wyszła od naszej osoby.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 maja 2024, 21:07 Witam serdecznie, korzystając z tejże właśnie sytuacji, jak wyżej proszę o kontakt, w sprawie potwierdzenia, że konto aplikujące to osoba z mikronacji. Z tego co zasłyszałem to JCM, ale zależy mi na potwierdzeniu.
Co do discorda, to nie posiadam tam konta. Ale możliwe, że się to zmieni.
- Heinz-Werner Grüner
Ok, konto zaakceptowane. Proszę pamiętać, że MUP rządzi się swoimi prawami i są pewne ograniczenia dotyczące np. transferów podczas mistrzostw (mundiali). Te jednak dopiero za trzy sezony. Życzę sukcesów i trzymam kciuki za powodzenie.Aleksy I Komnen pisze: ↑28 maja 2024, 22:44Potwierdzam, że jestem osobą z mikronacji i prośba o dołączenie wyszła od naszej osoby.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 maja 2024, 21:07 Witam serdecznie, korzystając z tejże właśnie sytuacji, jak wyżej proszę o kontakt, w sprawie potwierdzenia, że konto aplikujące to osoba z mikronacji. Z tego co zasłyszałem to JCM, ale zależy mi na potwierdzeniu.
Co do discorda, to nie posiadam tam konta. Ale możliwe, że się to zmieni.
Przynależność do discorda MUP na pewno ułatwi nam kontakt. Zapraszam serdecznie.