Szanowny Wielki Mistrzu,
Ja, niżej podpisany Rainald de Flandria pokornie proszę o przyjęcie do Zakonu. Wniosek swój motywuję chęcią dołączenia do braci rycerzy, walką z niewiernymi, obroną uciśnionych, oraz chęcią obrony karawan i Ziemi Świętej.
Wniosek o dołączenie do zakonu
- Rainald de Flandria
- Sebastos
- Hugo de Payns
- Sebastos
Re: Wniosek o dołączenie do zakonu
Przepraszam że tak długo nie odpowiadałem
Co by Waszmość chciał czynić w Zakonie ?
Wielki Mistrz Zakonu Ubogich Rycerzy Chrystusa i Świątyni Salomona

- Rainald de Flandria
- Sebastos
Chciałbym służyć najlepiej jak potrafię Wielkiemu Mistrzowi, oraz Królowi Jerozolimy; bronić słabszych, pomagać uciśnionym, chronić karawany, być tarczą Ziemi Świętej, oraz mieczem na pogan, heretyków i niewiernych, w rękach Boga.Hugo de Payns pisze: ↑15 mar 2025, 18:01 Przepraszam że tak długo nie odpowiadałem
Rainald de Flandria
- Hugo de Payns
- Sebastos
Wielmożny Panie
Bardzo mnie to cieszy. Proszę tylko pamiętać że wstąpienie do Zakonu nakłada na Was obowiązki obrony Chrześcijan, obrony Ziemi Świętej, działania na rzecz Ziemi Świętej, wyrzeczenia się grzechu oraz posłuszeństwo wobec Zwierzchności zakonnej
Proszę się zastanowić nad tym zastanowić
(nie przejmujemy majątku jak było w realu, ani nie blokujemy działań poza Zakonem)
Bardzo mnie to cieszy. Proszę tylko pamiętać że wstąpienie do Zakonu nakłada na Was obowiązki obrony Chrześcijan, obrony Ziemi Świętej, działania na rzecz Ziemi Świętej, wyrzeczenia się grzechu oraz posłuszeństwo wobec Zwierzchności zakonnej
Proszę się zastanowić nad tym zastanowić
(nie przejmujemy majątku jak było w realu, ani nie blokujemy działań poza Zakonem)
Wielki Mistrz Zakonu Ubogich Rycerzy Chrystusa i Świątyni Salomona