I Turniej Bizancjum w Kości
- Leszek Ebe-Grüner
- Sebastos
Re: I Turniej Bizancjum w Kości
Masz 40 punktów, dalej za mało by decydować, więc rzucaj jedną kostką @Pavel van der Gibson
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
- Pavel van der Gibson
- Leszek Ebe-Grüner
- Sebastos
No niestety nie tym razem. 0 punktów. Czyli bez zmian masz obecnie 70 pkt
Dobrze więc podsumowanie 3 kolejki:
-Leszek Ebe-Grüner: 205 pkt
-Heinz-Werner Grüner: 565 pkt
-Cesarz Aleksy I Komnen: 345 pkt
-Maurycy Orański: 175 pkt
-Piotr Ansen: 350 pkt(Dyskwalifikacja bo nie oddał rzutu w ciągu 72 regulaminowych godzin)
-Pavel van der Gibson: 70 pkt
Dlatego od 4 kolejki zostaje 5 zawodników w grze. Ja zaraz oddam rzut
Dobrze więc podsumowanie 3 kolejki:
-Leszek Ebe-Grüner: 205 pkt
-Heinz-Werner Grüner: 565 pkt
-Cesarz Aleksy I Komnen: 345 pkt
-Maurycy Orański: 175 pkt
-Piotr Ansen: 350 pkt(Dyskwalifikacja bo nie oddał rzutu w ciągu 72 regulaminowych godzin)
-Pavel van der Gibson: 70 pkt
Dlatego od 4 kolejki zostaje 5 zawodników w grze. Ja zaraz oddam rzut
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
- Leszek Ebe-Grüner
- Sebastos
Oto mój pierwszy rzut:

Także zdobywam 150 pkt, ale mając doświadczenie z poprzedniej rundy, na tym stopuję. Tym samym obecnie mam 355 pkt.
Teraz kolej na rzut od @Heinz-Werner Grüner

Także zdobywam 150 pkt, ale mając doświadczenie z poprzedniej rundy, na tym stopuję. Tym samym obecnie mam 355 pkt.
Teraz kolej na rzut od @Heinz-Werner Grüner
- Heinz-Werner Grüner
- Leszek Ebe-Grüner
- Sebastos
Zdobywasz 105 punktów, bo masz 3 jedynki i 1 piątke. Stopujesz czy chcesz rzucać jedną kostką? @Heinz-Werner Grüner
- Heinz-Werner Grüner
- Leszek Ebe-Grüner
- Sebastos
Zapisuję punkty. Obecnie masz 565+105=670 punktów i to oznacza że brakuje ci tylko 330 punktów do tysiąca! @Heinz-Werner Grüner
Dobrze teraz czekam na rzut od Cesarza @Aleksy I Komnen
Dobrze teraz czekam na rzut od Cesarza @Aleksy I Komnen
- Leszek Ebe-Grüner
- Sebastos
Cesarzu @Aleksy I Komnen dostajesz dużego minusa za niewykonanie rzutu w ciągu 48 godzin. Masz ostatnie 24 godziny na wykonanie rzutu. Jeśli nie rzucisz w tym czasie, to zostajesz zdyskwalifikowany.
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Najmocniej przepraszam realioza. Z tego co wiem, to Piotr Asen jest obecnie na wakacjach za granicą dlatego nie wstawiał nic na forum ostatnio. Powinien wrócić w przyszłym tygodniu. Wiem, że został już zdyskwalifikowany ale wolę przekazać co mi przekazał.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑13 sie 2025, 13:34 Cesarzu @Aleksy I Komnen dostajesz dużego minusa za niewykonanie rzutu w ciągu 48 godzin. Masz ostatnie 24 godziny na wykonanie rzutu. Jeśli nie rzucisz w tym czasie, to zostajesz zdyskwalifikowany.