E też preferuje skupienie się na Bizancjum, bo jednak e chciałbym sobie odzyskać mój Tem całkowicie i sobie mój Tem całkowicie zarządzać nim, to wtedy było by superAleksy I Komnen pisze: ↑20 sie 2025, 14:56Może i nawet wezmę udział w Międzynarodowym Turnieju Rycerskim, jak czas pozwoli. Powinienem chyba też skupić się jednak na Bizancjum, bo ostatnio mało robiłem w sprawie kampanii wojennej. Można powiedzieć, że cesarz wypoczywał na wakacjach w Anatolii a nie bił się z Janem Uzurpatorem.Maurycy Orański pisze: ↑18 sie 2025, 20:07 Zachęcam Panów do reprezentowania Cesarstwa w Międzynarodowym Turnieju Rycerskim
https://www.rzeczpospolitaobojganarodow ... =19&t=7699![]()
Wieści z Rzeczpospolitej Obojga Narodów
- Leszek Ebe-Grüner
Re: Wieści z Rzeczpospolitej Obojga Narodów
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
- Benedykt Krakowski
Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia!
Herbu Pilawa
Książe Siewierski
Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński
Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów

- Maurycy Orański
- Nōbelissimos
Pojedynki szermiercze startują. Życzę powodzenia, Wasza Cesarska Mość @Aleksy I Komnen

z łaski Boga król i arcybiskup Jerozolimy,
Nobelissimos
Dołączam się do życzeń Jego Eminencji. Życzę zwycięstwa Waszej Cesarskiej Mości.Maurycy Orański pisze: ↑29 sie 2025, 19:42 Pojedynki szermiercze startują. Życzę powodzenia, Wasza Cesarska Mość @Aleksy I Komnen

- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Trzeba chyba wyjąć miecz i go naostrzyć.Maurycy Orański pisze: ↑29 sie 2025, 19:42 Pojedynki szermiercze startują. Życzę powodzenia, Wasza Cesarska Mość @Aleksy I Komnen
Mam nadzieję, że nie spotkam JKM na drodze.