Świetny wybór. Czekają nas prawie równe wyścigi rydwanów...Jan I Bizantyjski pisze: ↑27 lut 2024, 11:24A niechaj będzie że poprę czerwonych!Aleksy I Komnen pisze: ↑22 lut 2024, 13:43 Czy Jego Cesarska Wysokość @Jan I Bizantyjski i Jego Królewska Mość @Maurycy Oranje zdecydowali się już które stronnictwo poprą?![]()
Stronnictwa cyrkowe
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Re: Stronnictwa cyrkowe
- Geórgios Palaiológos
- Protosebastos
@Leszek Ebe-Grüner interesowały Strategosa różne zabawy i możliwe rozrywki w cesarstwie. Może poparłby szanowny jedno ze stronnictw i ustawił sobie w podpisie antypixel na znak poparcia. Jeśli będzie nas więcej to łatwiejsze byłoby układanie wyników.
Wprowadzenie do zasad stronnictw jest na pierwszej stronie ale można znaleźć także link prowadzący do dawnego forum, gdzie było tłumaczone jak prowadzone są zawody.
Wprowadzenie do zasad stronnictw jest na pierwszej stronie ale można znaleźć także link prowadzący do dawnego forum, gdzie było tłumaczone jak prowadzone są zawody.
/-/ Geórgios Palaiológos
Strategos Temu Hellady

Strategos Temu Hellady
- Leszek Ebe-Grüner
@Geórgios Palaiológos Wszystko super i tak nadal interesują mnie rozgrywki. Ale no powiem wprost kocham ,,Tłumaczenie po chłopsku" oraz wszelakie linki pomocnicze. Bez nich jestem ślepy niczym Kret. Także jakbym mógł szanownego kolegę bardzo prosić, to podaj linki w których jest więcej informacji o tym.
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
- Geórgios Palaiológos
- Protosebastos
viewtopic.php?t=118Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑22 sie 2025, 12:31 @Geórgios Palaiológos Wszystko super i tak nadal interesują mnie rozgrywki. Ale no powiem wprost kocham ,,Tłumaczenie po chłopsku" oraz wszelakie linki pomocnicze. Bez nich jestem ślepy niczym Kret. Także jakbym mógł szanownego kolegę bardzo prosić, to podaj linki w których jest więcej informacji o tym.
http://www.bizancjum.darmowefora.pl/ind ... ml#msg4303
/-/ Geórgios Palaiológos
Strategos Temu Hellady

Strategos Temu Hellady
- Leszek Ebe-Grüner
Dobra jako że mój ulubiony kolor to niebieski, to Niebiescy Let's go!
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
- Geórgios Palaiológos
- Protosebastos
W takim razie podział na stronnictwa jest taki:
Niebiescy; Aleksy I Komnen, Stojgniew, Leszek Ebe-Grüner
Zieloni; Maurycy Orański
Biali; Geórgios Palaiológos
Czerwoni; Jan I Bizantyjski, Piotr Asen
Jeśli ktoś jeszcze byłby zainteresowany to również może się włączyć. Może @Hugo de Payns @Nicefor @Wilhelm Zugdam ?
Niebiescy; Aleksy I Komnen, Stojgniew, Leszek Ebe-Grüner
Zieloni; Maurycy Orański
Biali; Geórgios Palaiológos
Czerwoni; Jan I Bizantyjski, Piotr Asen
Jeśli ktoś jeszcze byłby zainteresowany to również może się włączyć. Może @Hugo de Payns @Nicefor @Wilhelm Zugdam ?
/-/ Geórgios Palaiológos
Strategos Temu Hellady

Strategos Temu Hellady
- Hugo de Payns
- Sebastos
Ze mną nie ma problemu, ja jestem wierny Królowi Jerozolimy Maurycemu Orańskiemu i pójdę tam gdzie On
Wielki Mistrz Zakonu Ubogich Rycerzy Chrystusa i Świątyni Salomona
Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela

Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela

- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Czyli Wielki Mistrz Hugo popiera zielone stronnictwo czy jak?Hugo de Payns pisze: ↑22 sie 2025, 18:57 Ze mną nie ma problemu, ja jestem wierny Królowi Jerozolimy Maurycemu Orańskiemu i pójdę tam gdzie On
- Maurycy Orański
- Nōbelissimos
Zapewne tak

z łaski Boga król i arcybiskup Jerozolimy,
Nobelissimos