NIEOBECNOŚCI
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Re: NIEOBECNOŚCI
@Obywatele @Zarejestrowani użytkownicy Zapraszam. Wróćmy do aktywności i ożywmy to forum.
- Piotr Asen
- Sebastos
Wracam po wiosenno-świątecznej przerwie od mikronacji.
— Piotr Asen —
Stratēgos tōn θέμα βουλγαριας
Stratēgos tōn θέμα βουλγαριας
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Cieszy mnie to, ale jeszcze bardziej cieszyłbym się gdyby reszta obywateli wróciła. @Jan I Bizantyjski @Geórgios Palaiológos @Hugo de Payns
- Geórgios Palaiológos
- Sebastos
Drodzy przyjaciele,
Po długiej nieobecności spowodowanej realiozą, jestem z powrotem i pełen wdzięczności za wasze wsparcie. Niestety jak to bywa w okresie wiosennym jest wiele obowiązków, pracy, nauki, oraz czasem brak chęci by wejść na forum, gdyż atrakcyjniejsze jest zagrać na komputerze w grę albo obejrzeć jakiś film czy serial...
Dziękuję za cierpliwość i nie mogę się doczekać, aby ponownie angażować się w nasze dyskusje na forum, jak również moją narrację w Helladzie.
Z wyrazami szacunku,
Geórgios
Po długiej nieobecności spowodowanej realiozą, jestem z powrotem i pełen wdzięczności za wasze wsparcie. Niestety jak to bywa w okresie wiosennym jest wiele obowiązków, pracy, nauki, oraz czasem brak chęci by wejść na forum, gdyż atrakcyjniejsze jest zagrać na komputerze w grę albo obejrzeć jakiś film czy serial...
Dziękuję za cierpliwość i nie mogę się doczekać, aby ponownie angażować się w nasze dyskusje na forum, jak również moją narrację w Helladzie.
Z wyrazami szacunku,
Geórgios
/-/ Geórgios Palaiológos
Strategos Temu Hellady
Strategos Temu Hellady
Ja również ostatnio zostałem zaatakowany realiozą, między innymi w postaci pracy w ogrodzie ale też zamierzam wrócić, więc nie bójcie się, drodzy panowie!
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Moi Drodzy... @Obywatele. Co się stało? Gdzie się podzialiście? Wakacje? Sesja? Praca?
- Wilhelm Zugdam
- Sebastos
Cesarza nie ma już od ponad miesiąca. Czy ktoś jeszcze oprócz mnie jest na tym forum?
Strategos Italii
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Po ponad miesięcznej przerwie powracam do mikronacji. Przepraszam, wszystkich, którzy czekali, ale niestety miałem ogromną realiozę i nie miałem sił i chęci by wchodzić do mikronacji. Mam nadzieję, że teraz się to zmieni. Mam teraz nieco więcej czasu wolnego.Wilhelm Zugdam pisze: ↑09 paź 2024, 10:23 Cesarza nie ma już od ponad miesiąca. Czy ktoś jeszcze oprócz mnie jest na tym forum?
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
@Obywatele Przydałoby się jakby na okres przerwy świątecznej i noworocznej powrócić do aktywności. Czy macie może jakieś pomysły co mogę zrobić, lub co możemy zrobić aby nieco zwiększyć aktywność?
Byłoby mnie ale pewnie także poprzedniemu cesarzowi miło gdyby udało się nieco ożywić na tym forum. Właśnie co z naszym Basileopatō @Jan I Bizantyjski? Czy ktoś ma jakieś informacje, lub mógłby się z nim skontaktować. Może udałoby mu się na końcówkę roku wrócić?
Ostatnie pytanie, to czy organizujemy coś na forum w związku z świętami, czy nie? Pytam ze względu na to, że Bizancjum powinno być wschodnie, prawosławne, no ale u nas to z tym różnie jest.
Byłoby mnie ale pewnie także poprzedniemu cesarzowi miło gdyby udało się nieco ożywić na tym forum. Właśnie co z naszym Basileopatō @Jan I Bizantyjski? Czy ktoś ma jakieś informacje, lub mógłby się z nim skontaktować. Może udałoby mu się na końcówkę roku wrócić?
Ostatnie pytanie, to czy organizujemy coś na forum w związku z świętami, czy nie? Pytam ze względu na to, że Bizancjum powinno być wschodnie, prawosławne, no ale u nas to z tym różnie jest.