Uszanowanie
Uszanowanie
Uszanowanie Szlachetni Panowie,
Przybywam poinformowany przez Wielkiego Mistrza o tym że coś się tu dzieje. Narazie jestem tu by się rozejrzeć ale nie wykluczam podjęcia współpracy
Przybywam poinformowany przez Wielkiego Mistrza o tym że coś się tu dzieje. Narazie jestem tu by się rozejrzeć ale nie wykluczam podjęcia współpracy
- Hugo de Payns
- Sebastos
Re: Uszanowanie
Zakon Templariuszy czeka na decyzję Jego Królewskiej Mości
Wielki Mistrz Zakonu Ubogich Rycerzy Chrystusa i Świątyni Salomona
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Witamy Waszą Królewską Mość na nowym Forum Cesarstwa Bizantyjskiego. Póki co jeszcze wielu dawnych elementów forum tutaj nie ma. Jednak staramy się w miarę czasu, sił i chęci przenosić najważniejszą zawartość z dawnego forum.Maurycy Orański pisze: ↑11 paź 2023, 20:13 Uszanowanie Szlachetni Panowie,
Przybywam poinformowany przez Wielkiego Mistrza o tym że coś się tu dzieje. Na razie jestem tu by się rozejrzeć ale nie wykluczam podjęcia współpracy.
Z wielką chęcią podjęlibyśmy współpracę z Królem Jerozolimy. Pańskie przybycie tutaj oraz wsparcie nas mogłoby znacząco pomóc nam w rozwiązaniu sprawy legitymizacji władzy w Cesarstwie Bizantyjskim. Poza tym myślę, że nasza współpraca mogłaby zaowocować rozwojem Jerozolimy, która w ostatnim czasie jest w stanie agonalnym.
Nas tu na forum jest 3 chętnych do zabawy w Bizancjum. Jeśli Król wraz z Wielkim Mistrzem dołączą do nas, to możecie zajmować się państwami krzyżowymi. Outremer będzie Wasz.
- Piotr Asen
- Sebastos
Witam Jego Królewską Mość Maurycego Orańskiego, władcę Królestwa Jerozolimskiego, na ziemiach odradzającego się Cesarstwa Bizantyjskiego.
— Piotr Asen —
Stratēgos tōn θέμα βουλγαριας
- Maurycy Oranje
- Sebastos
Dziękuję serdecznie.
Proszę o usunięcie starego konta. Zrobiłem nowe ponieważ nie udało mi się zresetować hasła (nie przychodził mail mimo trzech prób choć wpisywałem właściwy mail).
Proszę o usunięcie starego konta. Zrobiłem nowe ponieważ nie udało mi się zresetować hasła (nie przychodził mail mimo trzech prób choć wpisywałem właściwy mail).
z łaski Boga król Jerozolimy,
książę Antiochii i Zajordania,
hrabia Edessy i Trypolisu
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Zgodnie z prośbą jaką wysłał mi Wielki Mistrz Hugo de Payns w prywatnej wiadomosci zmieniłem hasło na starym koncie. Szkoda, że nie udało się na nie zalogować.Maurycy Oranje pisze: ↑16 paź 2023, 23:13 Dziękuję serdecznie.
Zgodnie z Waszej Królewskiej Mości, stare konto zostanie zdezaktywowane. Proszę zweryfikować się przez Stempla.
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Szanowny Wielki Mistrzu, Wasza Królewska Mość, minęło już trochę czasu od kiedy nasze forum powstało oraz od kiedy przybyliście na teren odradzającego się Bizancjum. Czy możemy poznać Waszą decyzję ws. dołączenia do nas i wspólnego odbudowania Bizancjum?
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Wasza Królewska Mość @Maurycy Oranje, Wielki Mistrzu @Hugo de Payns, czy mogę poznać Wasze stanowisko w sprawie współpracy i współtworzenia naszego Bizancjum?
- Maurycy Oranje
- Sebastos
Ja jestem w stanie tu zaglądać od teraz co jakiś czas ale nie obiecuję wielkiej aktywności
z łaski Boga król Jerozolimy,
książę Antiochii i Zajordania,
hrabia Edessy i Trypolisu
- Piotr Asen
- Sebastos
Dziękujemy, zawsze to coś.Maurycy Oranje pisze: ↑17 lis 2023, 15:20 Ja jestem w stanie tu zaglądać od teraz co jakiś czas ale nie obiecuję wielkiej aktywności
— Piotr Asen —