Obywatelstwo, zapomoga i Wielki Skarbiec
Obywatelstwo, zapomoga i Wielki Skarbiec
Ja, Ignacy Kowalski wnioskuję o nadanie obywatelstwa oraz składam wniosek o przyznanie mi zapomogi dla nowego obywatela, oraz założenie konta w wielkim skarbcu.
- Leszek Ebe-Grüner
- Sebastos
Re: Obywatelstwo, zapomoga i Wielki Skarbiec
@Ignacy K Ale zapomogę się prosi w innym wątku.
Ale co do obywatelstwa to faktycznie, cesarzu @Aleksy I Komnen Ignacy to fajny chłopak, siatkówkę prowadzi.
Ale co do obywatelstwa to faktycznie, cesarzu @Aleksy I Komnen Ignacy to fajny chłopak, siatkówkę prowadzi.
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
Tutaj poprosiłem o zapomogę, ponieważ nie mogę dodać nowego wątku.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑02 wrz 2025, 18:14 @Ignacy K Ale zapomogę się prosi w innym wątku.
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Rzeczywiście to mega mocny argumentLeszek Ebe-Grüner pisze: ↑02 wrz 2025, 18:14 @Ignacy K Ale zapomogę się prosi w innym wątku.

Bo korzystać z dobroci naszego systemu gospodarczego mogą jedynie obywatele.

Wniosek Pański przyjmujemy i rozważymy. Czy po otrzymaniu obywatelstwa będzie Pan posługiwał się swymi obecnymi personaliami?
Jaki ma Pan plan na działanie w Cesarstwie Bizantyjskim, tzn. co chciałby Pan tutaj robić, czym się zająć?
Nazwa jak do tej pory. Chciałbym mieć swój skarbiec, móc kupować, sprzedawać.Aleksy I Komnen pisze: ↑03 wrz 2025, 16:45Rzeczywiście to mega mocny argumentLeszek Ebe-Grüner pisze: ↑02 wrz 2025, 18:14 @Ignacy K Ale zapomogę się prosi w innym wątku.
Ale co do obywatelstwa to faktycznie, cesarzu @Aleksy I Komnen Ignacy to fajny chłopak, siatkówkę prowadzi.![]()
Bo korzystać z dobroci naszego systemu gospodarczego mogą jedynie obywatele.
Wniosek Pański przyjmujemy i rozważymy. Czy po otrzymaniu obywatelstwa będzie Pan posługiwał się swymi obecnymi personaliami?
Jaki ma Pan plan na działanie w Cesarstwie Bizantyjskim, tzn. co chciałby Pan tutaj robić, czym się zająć?
Ponadto siatkarski klub cały czas jest aktywny i gra w turniejach.