Obywatelstwo, zapomoga i Wielki Skarbiec

Tutaj urzęduje Jego Cesarska Mość Aleksy I Komnen.
Awatar użytkownika
Ignacy K

Obywatelstwo, zapomoga i Wielki Skarbiec

Post autor: Ignacy K »

Ja, Ignacy Kowalski wnioskuję o nadanie obywatelstwa oraz składam wniosek o przyznanie mi zapomogi dla nowego obywatela, oraz założenie konta w wielkim skarbcu.
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner
Sebastos

Re: Obywatelstwo, zapomoga i Wielki Skarbiec

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

@Ignacy K Ale zapomogę się prosi w innym wątku.

Ale co do obywatelstwa to faktycznie, cesarzu @Aleksy I Komnen Ignacy to fajny chłopak, siatkówkę prowadzi.
Leszek Ebe-Grüner, Syn Oberhaupta Edelweiss Heinza-Wernera Grünera
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ignacy K

Leszek Ebe-Grüner pisze: 02 wrz 2025, 18:14 @Ignacy K Ale zapomogę się prosi w innym wątku.

Ale co do obywatelstwa to faktycznie, cesarzu @Aleksy I Komnen Ignacy to fajny chłopak, siatkówkę prowadzi.
Tutaj poprosiłem o zapomogę, ponieważ nie mogę dodać nowego wątku.
Awatar użytkownika
Aleksy I Komnen
Autokratōr

Post autor: Aleksy I Komnen »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 02 wrz 2025, 18:14 @Ignacy K Ale zapomogę się prosi w innym wątku.

Rzeczywiście to mega mocny argument :P
Ignacy K pisze: 02 wrz 2025, 18:24 Tutaj poprosiłem o zapomogę, ponieważ nie mogę dodać nowego wątku.
Bo korzystać z dobroci naszego systemu gospodarczego mogą jedynie obywatele. :)
Ignacy K pisze: 01 wrz 2025, 22:54 Ja, Ignacy Kowalski wnioskuję o nadanie obywatelstwa oraz składam wniosek o przyznanie mi zapomogi dla nowego obywatela, oraz założenie konta w wielkim skarbcu.
Wniosek Pański przyjmujemy i rozważymy. Czy po otrzymaniu obywatelstwa będzie Pan posługiwał się swymi obecnymi personaliami?
Jaki ma Pan plan na działanie w Cesarstwie Bizantyjskim, tzn. co chciałby Pan tutaj robić, czym się zająć?
Aleksy I Komnen
Władca Cesarstwa Bizantyjskiego
Basileus kai Autokratōr Rhōmaíōn

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ignacy K

Aleksy I Komnen pisze: 03 wrz 2025, 16:45

Rzeczywiście to mega mocny argument :P
Ignacy K pisze: 02 wrz 2025, 18:24 Tutaj poprosiłem o zapomogę, ponieważ nie mogę dodać nowego wątku.
Bo korzystać z dobroci naszego systemu gospodarczego mogą jedynie obywatele. :)
Ignacy K pisze: 01 wrz 2025, 22:54 Ja, Ignacy Kowalski wnioskuję o nadanie obywatelstwa oraz składam wniosek o przyznanie mi zapomogi dla nowego obywatela, oraz założenie konta w wielkim skarbcu.
Wniosek Pański przyjmujemy i rozważymy. Czy po otrzymaniu obywatelstwa będzie Pan posługiwał się swymi obecnymi personaliami?
Jaki ma Pan plan na działanie w Cesarstwie Bizantyjskim, tzn. co chciałby Pan tutaj robić, czym się zająć?
Nazwa jak do tej pory. Chciałbym mieć swój skarbiec, móc kupować, sprzedawać.
Ponadto siatkarski klub cały czas jest aktywny i gra w turniejach.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dwór cesarski”