Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności - serdecznie pozdrawiam wszystkich obywateli, oraz gości zagranicznych przebywający u nas.
Niestety obowiązki akademickie nie pozwalały mi na jakąkolwiek aktywność w Bizancjum.
Teraz chciałbym powrócić, jednak nie mogę obiecać, że będę ciągle aktywny, gdyż czeka mnie drugi semestr.
NIEOBECNOŚCI
- Piotr Asen
- Sebastos
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Re: NIEOBECNOŚCI
Witamy serdecznie z powrotem na cesarskiej ziemi.Piotr Asen pisze: ↑27 lut 2025, 16:20 Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności - serdecznie pozdrawiam wszystkich obywateli, oraz gości zagranicznych przebywający u nas.
Niestety obowiązki akademickie nie pozwalały mi na jakąkolwiek aktywność w Bizancjum.
Teraz chciałbym powrócić, jednak nie mogę obiecać, że będę ciągle aktywny, gdyż czeka mnie drugi semestr.

Cieszę się z każdego powrotu obywatela do nas. Byłoby super jakby udało się jeszcze innych ściągnąć. Wysyłałem maile może dotrą..
- Rainald de Flandria
- Sebastos
- Geórgios Palaiológos
- Sebastos
Odczytałem wczoraj mail Jego Cesarskiej Mości. Przepraszam za tak nagłe, niespodziewane i niezapowiedziane zniknięcie oraz brak aktywności. Niestety dopadła mnie realioza powiązana jeszcze ze zmęczeniem i brakiem chęci do mikronacji.
/-/ Geórgios Palaiológos
Strategos Temu Hellady

Strategos Temu Hellady
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Witamy serdecznie z powrotem na cesarskiej ziemi.Geórgios Palaiológos pisze: ↑05 mar 2025, 15:23 Odczytałem wczoraj mail Jego Cesarskiej Mości. Przepraszam za tak nagłe, niespodziewane i niezapowiedziane zniknięcie oraz brak aktywności. Niestety dopadła mnie realioza powiązana jeszcze ze zmęczeniem i brakiem chęci do mikronacji.

Cieszy mnie Wasz powrót mości Strategosie. Jest co robić w Bizancjum. Zapraszam przyjrzeć się różnym tematom, szczególnie waszemu temowi.