Wasza Królewska Mość,
zwracam się z uprzejmą prośbą o nadanie mi działki w Królestwie, na której założyłbym plantację drzew oliwnych. Niedawno w Hasselandzie została założona spółka o nazwie Kompania Oceanu Wirtualnego, która będzie specjalizowała się w handlu epokowym. Chętnie rozwinę nowy biznes w Królestwie, z zachowaniem wszystkich niezbędnych realiów epoki.
Nie mam określonych preferencji co do terenu, byle był pusty i opisany w kilku zdaniach, tak żebym wiedział jaka to okolica czy z jakimi obiektami sąsiaduje, jak daleko jest do morza pod kątem transportu.
DW @Maurycy Orańskizwracam się z uprzejmą prośbą o nadanie mi działki w Królestwie, na której założyłbym plantację drzew oliwnych. Niedawno w Hasselandzie została założona spółka o nazwie Kompania Oceanu Wirtualnego, która będzie specjalizowała się w handlu epokowym. Chętnie rozwinę nowy biznes w Królestwie, z zachowaniem wszystkich niezbędnych realiów epoki.
Nie mam określonych preferencji co do terenu, byle był pusty i opisany w kilku zdaniach, tak żebym wiedział jaka to okolica czy z jakimi obiektami sąsiaduje, jak daleko jest do morza pod kątem transportu.