- bizancjum.png (221.63 KiB) Przejrzano 48 razy
Zaproszenie na 25. rocznicę założenia Hasselandu
- Aleksy I Komnen
- Autokratōr
Re: Zaproszenie na 25. rocznicę założenia Hasselandu
Za zaproszenie dziękuję w imieniu Cesarstwa Bizancjum. Postaram się przybyć, choć może być ciężko.
Ps. Nie kojarzę byśmy z Hasselandem podpisywali jakiś traktat, ani na obecnym forum, ani na starym forum. Ale może przeoczyłem taki dokument? Jeśli nie było to może zawrzemy taki traktat?
Ps. Nie kojarzę byśmy z Hasselandem podpisywali jakiś traktat, ani na obecnym forum, ani na starym forum. Ale może przeoczyłem taki dokument? Jeśli nie było to może zawrzemy taki traktat?
Re: Zaproszenie na 25. rocznicę założenia Hasselandu
@Aleksy I Komnen z największą przyjemnością, z tym że obecnie Hasseland jest częścią Księstwa Sarmacji, więc nie prowadzi samodzielnej polityki zagranicznej. Listę naszych władz można podejrzeć tutaj. Uprawnienia w zakresie polityki zagranicznej leżą w większości w ręku księcia, powiadomię go 
+ w razie niemożności przybycia w niedzielę, można też skreślić parę słów i przesłać mi do odczytania na uroczystości.
+ w razie niemożności przybycia w niedzielę, można też skreślić parę słów i przesłać mi do odczytania na uroczystości.