Interesy Dyplomatyczne z Imperium Helix

Przedstawiane tu będą najważniejsze wiadomości z innych państw.
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner

Interesy Dyplomatyczne z Imperium Helix

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Uszanowanie. Tak to ja. Ogólnie co prawda w innej formie, ale chciałbym wrócić z wami do rozmów. Mianowicie jako Imperator i Przewodniczący Delegacji Dyplomatycznej Imperium Helix, chciałbym z wami przegadać stosunki dyplomatyczne. Mianowicie już istniejemy od kilku dni i ze względu na przeszłą przyjaźń, liczę że Cesarz Aleks I Kommen będzie zainteresowany rozmowami dyplomatycznymi, by ostatecznie doszło do podpisania traktatu. Niestety od mojej strony mogę zaoferować siebie do rozmów, bo Vratislav Vondráček jest obecnie na urlopie zgodnie z Dekretem XI.

https://forum.skarland.eu/viewtopic.php?t=1824

Ale mam nadzieję że to nie będzie przeszkadzać. Czekam na waszą odpowiedź.
Leszek Ebe-Grüner, Syn Oberhaupta Edelweiss Heinza-Wernera Grünera
Strategos Nicaea w Bizancjum oraz działacz sportowy i gospodarczy oraz organizator turniejów sportowych na Pollinie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Aleksy I Komnen
Autokratōr

Re: Interesy Dyplomatyczne z Imperium Helix

Post autor: Aleksy I Komnen »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 10 maja 2026, 13:33 Uszanowanie. Tak to ja. Ogólnie co prawda w innej formie, ale chciałbym wrócić z wami do rozmów. Mianowicie jako Imperator i Przewodniczący Delegacji Dyplomatycznej Imperium Helix, chciałbym z wami przegadać stosunki dyplomatyczne. Mianowicie już istniejemy od kilku dni i ze względu na przeszłą przyjaźń, liczę że Cesarz Aleks I Kommen będzie zainteresowany rozmowami dyplomatycznymi, by ostatecznie doszło do podpisania traktatu. Niestety od mojej strony mogę zaoferować siebie do rozmów, bo Vratislav Vondráček jest obecnie na urlopie zgodnie z Dekretem XI.

https://forum.skarland.eu/viewtopic.php?t=1824

Ale mam nadzieję że to nie będzie przeszkadzać. Czekam na waszą odpowiedź.
Ja nie widzę problemu by uznać wasze państwo i zawrzeć z nim traktat. Zapraszam do rozmów prywatnych. :)
Aleksy I Komnen
Władca Cesarstwa Bizantyjskiego
Basileus kai Autokratōr Rhōmaíōn

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Co Słychać za Granicą”