Moją zgodę WKM ma.Maurycy Orański pisze: ↑17 cze 2025, 9:36 Chciałem odprawiać dodatkowo po grecku, ale niestety narazie zgody brak![]()

Moją zgodę WKM ma.Maurycy Orański pisze: ↑17 cze 2025, 9:36 Chciałem odprawiać dodatkowo po grecku, ale niestety narazie zgody brak![]()
No pięknie... Doża Wenecki.. Musimy mieć się na bacznościMaurycy Orański pisze: ↑17 lip 2025, 9:42 Stara sprawa ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Wzgórze świątynne było pod władaniem Zakonu i tak pozostaje. Na moje polecenie jednak muzułmanie i Żydzi mają tam swoje miejsca modlitwy.
Z innej beczki: jak się panowie zapatrują na moje mianowanie przez Jego Świątobliwość Alberta na Dożę Wenecji? Dementuję. Nie zamierzam zrobić Krucjaty nr.IV.I![]()
Dziękujemy za informacje, będziemy bacznie obserwować.Maurycy Orański pisze: ↑17 lip 2025, 9:42 Stara sprawa ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Wzgórze świątynne było pod władaniem Zakonu i tak pozostaje. Na moje polecenie jednak muzułmanie i Żydzi mają tam swoje miejsca modlitwy.
Z innej beczki: jak się panowie zapatrują na moje mianowanie przez Jego Świątobliwość Alberta na Dożę Wenecji? Dementuję. Nie zamierzam zrobić Krucjaty nr.IV.I![]()