Wielki powrót Słowianina Stojgniewa

Dział powitalny. Tu przedstaw się i przywitaj się z całym ludem Cesarstwa.
Awatar użytkownika
Stojgniew
Sebastos

Wielki powrót Słowianina Stojgniewa

Post autor: Stojgniew »

Po okresie nieobecności, Sebastos Stojgniew powraca do Cesarstwa Bizantyjskiego i Cesarzowi pozdrowienia śle! Nie wiem, jaka jest sytuacja i które prowincje się zbuntowały... Przywrócimy porządek :D Nie wiem nawet, co się dzieje w moim Temie Anatolikon, ale jeśli uda mi się odzyskać ten region Cesarstwa, to użyję zasobów tegoż Temu do walki o jedność Cesarstwa i na chwałę Cesarza Rzymian :)
(-) Stojgniew
Strategos temu Armeniakon

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Aleksy I Komnen
Autokratōr

Re: Wielki powrót Słowianina Stojgniewa

Post autor: Aleksy I Komnen »

Stojgniew pisze: 26 maja 2025, 12:22 Po okresie nieobecności, Sebastos Stojgniew powraca do Cesarstwa Bizantyjskiego i Cesarzowi pozdrowienia śle! Nie wiem, jaka jest sytuacja i które prowincje się zbuntowały... Przywrócimy porządek :D Nie wiem nawet, co się dzieje w moim Temie Anatolikon, ale jeśli uda mi się odzyskać ten region Cesarstwa, to użyję zasobów tegoż Temu do walki o jedność Cesarstwa i na chwałę Cesarza Rzymian :)
Proszę zobaczyć do wątku dot. kampanii - przygotowania. Tam są mapy z rozpisaniem gdzie są wojska wroga. Obecnie Uzurpator szykował się będzie do uderzenia. Nie mam jak na razie dla was zadań. Po zakończeniu uderzenia uzurpatora, kiedy będzie w odwrocie, wtedy będziecie mogli dołączyć się do naszej kontrofensywy w Anatolii. :)

PS. Zapomniałbym się przywitać. Witamy ponownie na ziemiach cesarskich. Co prawda ogarniętych wojna domową. Jednak bez tego wiało by tu nudą.
Aleksy I Komnen
Władca Cesarstwa Bizantyjskiego
Basileus kai Autokratōr Rhōmaíōn

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Stojgniew
Sebastos

Re: Wielki powrót Słowianina Stojgniewa

Post autor: Stojgniew »

Tak zrobiłem, szlachetny Basileosie.
(-) Stojgniew